Joutsan Seudun Pallon B-pojat ikuistivat nimensä paikallisessa palloiluhistoriassa lauantaina. Joukkue varmisti Keski-Suomen piirinmestaruuden kukistamalla kotonaan Palokan Riennon murskalukemin 10–0. Kyseessä on kautta aikain ensimmäinen paikkakunnalle saatu piirinmestaruus jalkapallossa.

Etukäteen oli selvää, että mestaruus ratkeaa joko voitolla tai tasatuloksella. B-pojat eivät paineista hätkähtäneet, vaan hallitsivat ottelua alusta loppuun. Loppusarjan perää jo valmiiksi pitänyt vastustaja koki nopeasti tilanteensa toivottomaksi, mikä johti palokkalaisten puolelta varsin rumaan peliin. Kaksi vieraiden pelaajaa joutui rikkeiden vuoksi suoraan ulos punaisella kortilla.

Valmentaja Janne Pajunen oli luonnollisesti erittäin tyytyväinen tulokseen. Neljän pelin jälkeen maalisuhde B-poikain hyväksi 20–0.

– Ei ihan äkkiä tule mieleen joukkuetta, jolla olisi tässä vaiheessa tällainen maalisuhde. Joukkueen vahvuudet ovat hyvä puolustuspeli ja erinomainen joukkuehenki. Jos nämä pojat taidossa jollekin häviävät, niin menetys otetaan takaisin hyvän hengen ansiosta, kiittää Pajunen.

Piirinmestaruutta osattiin odottaa, sillä viime kaudella joukkue oli loppusarjan hopealla.

LUE LISÄÄ VIIKON 37 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa p. 0201 876 100