Nelostien remontin suunnitelmat tarkentuvat. Uusia käänteitä ovat, että Karimäki saa alikulkutunnelin ja Huttulan risteys kääntymiskaistan.

Tiehallinnon edustaja Ari Mäkelä oli maanantaina mukana neuvottelemassa kunnanhallituksen kanssa. Palaverin tuloksena kunta luopuu Angesselän alikulkutunnelin rakentamisesta ja siirtää siihen varatut rahat Karimäen alikulkutunneliin. Alikulkua käyttävät autot ja kevyt liikenne.

Lisäksi Tiehallinto aikoo rakentaa Pertunmaan risteyksen tasalta rinnakkaistien Rieskalan tielle. Koiravuoren risteys tullaan sulkemaan vielä syksyn aikana. Valtatieliittymän katkaisemisen vuoksi Tiehallinto rakentaa korvaavan rinnakkaistien Jousitieltä Pertunmaantielle.

Kunnanjohtaja Harri Nissinen kertoo Joutsan osuuden olevan yhteensä noin 1,8 miljoonaa euroa Angesselän ja Oravakiven välillä.

LUE LISÄÄ VIIKON 37 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa p. 0201 876 100