Rauno Aholan seurakunnan työntekijöistä esittämät väitteet menevät poliisitutkintaan. Kesän alussa Ahola lähetti hiippakunnan tuomiokapituliin hallintokantelun, jossa hän kovin sanoin syytti seurakuntaa. Aholan mukaan seurakunnassa ja kirkkoherranvirastossa vallitsee psykopatia.
Joutsan seurakunnan työntekijät ovat kyllästyneet Aholan toistuviin valituksiin seurakunnan toiminnasta. Tämäkin valitus tuli tuomiokapitulista takaisin hylätty-merkinnällä varustettuna. Kirkkoneuvosto aikookin tehdä Aholan toiminnasta psykopatia-väitteiden vuoksi tutkintapyynnön poliisille.
Virkavalta saa tutkittavakseen, että onko Ahola syyllistynyt rikoslaissa määriteltyyn kunnianloukkaukseen seurakuntaa ja väitteissä esitettyjä viranhaltijoita kohtaan. Talouspäällikkö Eila Pälvimäen mukaan asiaa viedä tältä osin eteenpäin vielä tämän viikon aikana.

LUE LISÄÄ VIIKON 36 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa p. 0201 876 100