Kiinteistö Oy Joutsanrannan uudisrakennuskohteen urakoitsijat on valittu. Rakennusurakan voitti Insinöörityö Hentinen Oy 1.403.000 euron tarjouksella. LVI-urakan sai Vesijohtoliike Reinikainen Ky 172.300 euron urakkahinnalla. Sähköurakan voitti Ansioniemen Sähkö Oy Hartolasta 80.764 eurolla.
Edellä mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Yhteenlasketut urakkahinnat ovat 1.656.064 euroa (alv 22 %).
Tarjousten jättöaika päättyi 3.8. Määräaikaan mennessä rakennusurakasta jätettiin neljä tarjouspyynnön mukaista tarjousta, LVI-urakasta viisi tarjousta ja sähköurakasta yksi tarjous.
Lisäksi jätettiin yksi KVR-urakkaperusteinen tarjous. Rakennuttamistoimikunta totesi sen osalta, että kyseinen hinta ylittää erillisurakoiden yhteenlasketun edellä mainitun hinnan. Rakennusurakka sisältää myös vanhojen rakennusten jäljellä olevan purkutyön.
Hankintapäätöksen valintaperusteena käytettiin kokonaistaloudellista edullisuutta. Tätä arvioitaessa käytettiin seuraavaa pisteytystä ja painoarvoa: hinta 70 %, tarjoajan ammattitaito ja resurssit 15 %, tarjoajan laadunvarmistusjärjestelmä 5 %, toiminnalliset ominaisuudet, huoltopalvelut ja tekninen tuki 5 % sekä referenssikohteet 5 %.
Hankinnasta päätti rakennuttamistoimikunta, johon kuuluvat Kiinteistö Oy Joutsanrannan hallituksen jäsenet Jyrki Koponen (pj.), Pekka Takala ja Hannu Loipponen sekä yhtiön toimitusjohtaja Marko Nikkanen. Mukana oli myös hankekonsultti Harri Suoknuuti O.R.C. Ideas Oy:stä.
Kohteen tulee olla valmiina 30.9.2010 mennessä. Huttulantie 10:ssä sijaitsevaan Joutsanrantaan rakennetaan 21 vuokra-asuntoa kahteen erilliseen taloon. Niistä 15 on yksiöitä. Vanhoissa rakennuksissa oli yhteensä 12 asuntoa, joiden yhteispinta-ala oli nyt rakennettavaa paljon pienempi.
Suunnittelut ovat myös työllistäneet paikallisia. LVI-suunnittelu on LVI-toimisto Hannu Heiniö Ky:n ja sähkösuunnittelu Insinööritoimisto Juha Kangasvieri Ky:n tekemiä.

LUE LISÄÄ VIIKON 33 JOUTSAN SEUDUSTA.
Tilaa p. 0201 876 100