Joutsan kesäasukastoimikunta tulee jatkossa kokoontumaan kerran vuodessa aina joutopäivälauntaina. Kesäasukastoimikunnan jäsenet ilmoittivat kuitenkin antavansa tarpeen ja mahdollisuuksiensa mukaan apuaan kunnan ja yritystoiminnan kehittämiseen pitkin vuotta. Toimikunta kokoontui toissa viikolla joutopäivien aikaan Joutsan Yrittäjät ry:n isännöimänä.
– Päätimme, että jatkossa toimikunta kokoontuu kerran vuodessa. Toimikunnan jäseniin voi kuitenkin ottaa yhteyttä yrittäjäyhdistyksen kautta muulloinkin. He ovat luvanneet tarjota apuaan, kertoi yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Jouko Pirkkalainen.
Aiemmin kesäasukastoimikunnan kokoontumisista on vastannut kunta, mutta nyt vastuun toiminnasta on ottanut yrittäjäyhdistys. Tämän kesän tapaamiseen pääsivät seitsemänjäsenisestä toimikunnasta mukaan Eero Lankia, Jarmo Palm, Ilkka Töyrylä ja Tarja Kantola.

LUE LISÄÄ VIIKON 30 JOUTSAN SEUDUSTA.
TILAA: p. 0201 876100