Lauantaina 11. heinäkuuta Joutsan Joutopäivien lavalle nousevat Apulanta ja Matti ja Teppo. Perinteikäs kesätapahtuma järjestetään tänä vuonna ilmaistapahtumana.
Pääjuhla keskitetään ensimmäistä kertaa yhdelle päivälle. Lauantain kekkerien juhlapaikkana toimii Joutsan lukion tienoo. Uudessa toimintamallissa Joutopäivien järjestäminen on ulkoistettu Festago Oy:lle. Yritys on ollut tapahtumassa mukana kolme vuotta pienemmässä roolissa.
Joutsan kunnanjohtaja Harri Nissinen uskoo uuden toimintamallin koituvan kaikkien kuntalaisten ja tapahtumavieraiden eduksi. Aiempiin vuosiin verrattuna kustannukset kunnalle laskevat ja kävijämäärät tulevat nousemaan.
– Saamme käyttöömme tapahtumatuotannon ammattilaisen, joka osaa tehostaa toimintaa monin tavoin. Samalla tapahtumavieraiden määrä tulee varmasti nousemaan, kun pääsymaksut poistuvat, arvioi Nissinen.

LUE LISÄÄ VIIKON 15 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: p. (014) 881088