Maanrakennus Pertti Kärnä Oy on jättänyt lisätyötarjouksen Savontien kevyen liikenteen väylän jatkamisesta välille Metsätie-Veertintie. Kyse on 220 metrin matkasta. Aikomuksena on rakentaa siihen asfalttipintainen kevyen liikenteen väylä sekä pistää samaan kaivantoon sadevesiputkia.
Tekninen lautakunta rakennuttaa väylän, mikäli tähän tarkoitukseen myönnetään lisää rahaa 40.000 euroa. Viime vuodelta jäi tähän tarkoitukseen käyttämätöntä rahaa juuri tämän verran, mutta koska niin sanottuja siirtomäärärahoja ei ole enää käytettävissä, tuo summa on anottava uudestaan valtuustolta.
Nykyisen Savontien urakan valmistumispäivä maanrakennustöiden osalta oli 28.2. Päällystystyöt tulevat olla valmiina 15.6. Hommat jatkuvat kuitenkin jo tällä viikolla Joutsan Vesihuolto Oy:n vesijohtolinjan asennustyöllä, minkä vuoksi työmaalla on edelleen kaivantoja auki.

LUE LISÄÄ VIIKON 10 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa p. (014) 881 088