Keskustapuolue on tehnyt puheenjohtajuuksia koskevat linjaukset Luhangassa. Ehdokkaissa näyttää painottuvan erityisesti kunnallisalan kokemus, ei niinkään vaaleissa kerätty äänimäärä.
Keskustan kokenut Mirjami Keskinen (24 ääntä) on palaamassa kunnanhallituksen puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajaksi noussee saman puolueen Risto Ahola (52 ääntä), joka oli Luhangan kuntavaalien ääniharava.
Kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi on puolestaan nousemassa kokoomuksen Hilkka Weijo (29 ääntä). Hän on ainut ei-keskustalainen puheenjohtajiston jäsen. Varapuheenjohtajiksi keskusta esittää Eino Polvelaa (45 ääntä) ja Marjo Koskenniemeä (27 ääntä).
Kunnanhallituksen puheenjohtajana toiminut keskustan Aulis Tammisto (15 ääntä) on tiettävästi saamassa vain varajäsenyyden uudesta kokoonpanosta.

LUE LISÄÄ VIIKON 3 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: (014) 881 088