Joutsan vapaa-aikalautakunta palkitsi jälleen perinteiseen tapaan urheilun saralla ansioituneita. Kauden päätöstilaisuudessa 22.12. Huttulassa palkittiin kaikkiaan 14 lajin parhaat sekä myönnettiin erilaisia tunnustuspalkintoja. Ensimmäistä kertaa valitun Vuoden Liikuntateko -tunnustuksen saivat Joutsan kaikki ikäihmisten liikuntaryhmät.
Eräs onnistuneimpia liikuntatempauksia seudulla ovat Joutsan Ikä-ihmisten liikuntaryhmät, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion. Viikon aikana kokoontuu peräti seitsemän varttuneemman väen muodostamaa liikuntaryhmää.
Niinpä kaikki ikäihmisten liikuntaryhmät palkittiin yhdessä Vuoden Liikuntatekona. Tunnustusta olivat vastaanottamassa Titta Leppänen, Leena Rämö-Mustonen ja Erkki Laitinen. Samat liikuntaryhmät saavat tunnustusta myös Keski-Suomen urheilun maakuntajuhlassa tammikuussa.

Kauden päätöstilaisuudessa palkitut:
Pyöräsuunnistus: Ismo Saari, Ampumahiihto: Martti Järvinen, Autourheilu: Markus Lehtonen, Kalastusurheilu: Kirsti Mansikkamäki, Ammunta: Noora Leppäketo, Enduro: Mikko Hännikäinen, Hiihto: Veli-Matti Räsänen, Judo: Patric Wainwright, Yleisurheilu: Reetta Metsänen, Salibandy: Jon Lahti, Lentopallo: Tuukka Hentinen, Jalkapallo: Janne Kosunen, Sulkapallo: Tomi Saari, Jääkiekko: Aku Niskanen, Vuoden Puulaakiurheilija: Petteri Törnvall, Vuoden Ohjaaja: Marja Kuurne, Vuoden Valmentaja: Jukka Huikko, Vuoden Liikuntateko: Joutsan Ikäihmisten Liikuntaryhmät ja Titta Leppänen, Nuoret Toimijat 2008: Soile Niinikoski, Iivari Peltonen.

LUE LISÄÄ VIIKON 1 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: (014) 881 088