Paikallinen työväenliike on järjestänyt kuvioitaan uusiksi. Joutsan työväentalolla on pidetty 9.12. Leivonmäen Työväenyhdistys ry:n kokous, jonka aiheena oli Leivonmäen demariyhdistyksen purkaminen.

Kokous päätti tehdä esityksen mukaan. Leivonmäen Työväenyhdistys on siten purkautunut ja sen jäsenet ovat siirtyneet Joutsan työväenyhdistykseen.

Toimenpidettä perusteltiin sillä, että yhdistys ei ole asettanut yhtään demariehdokasta nyt syksyllä 2008 eikä neljä vuotta sitten järjestetyissä kunnallisvaaleissa. Yhdistys ei ole myöskään pitänyt sääntömääräisiä kokouksia useaan vuoteen.

– Leivonmäen työväenyhdistyksellä ei ollut jäseniä, eikä se edes ole järjestäytynyt vuosiin. Lainatakseni erästä kuulemaani lausahdusta, niin viimeinen sammuttaa aina valot. Leivonmäen työväenyhdistys on ollut napsausta vaille jo vuosia, sanoo joutsalainen demarivaikuttaja Hannu Loipponen.

LUE LISÄÄ VIIKON 52 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: (014) 881 088