Luhanka on saamassa uuden sosiaalijohtajan. Korpilahtelainen yhteiskuntatieteiden maisteri Rauni Kekäläinen on kunnanhallituksen kärkiehdokas kolmen haastatellun hakijan joukosta. Kaiken kaikkiaan Luhangan sosiaalijohtajaksi haki kuusi henkeä.
Kunnanvaltuusto päättää Kekäläisen valinnasta 8.10. Hän aloittaa kuitenkin työskentelynsä tehtävässään vt. sosiaalijohtajan nimikkeellä jo 13.10. lähtien. Pesti virallistuu 30 päivän valitusajan umpeuduttua valtuustopäätöksestä marraskuun puolivälissä.
Kekäläinen on syntynyt 1953. Hän on viimeksi toiminut kouluttajana, joka on opettanut yrittäjyyttä Jyväskylän aikuisopiston opiskelijoille. Vuosina 2006–2008 hän toimi Tampereen ensi- ja turvakoti ry:n toiminnanjohtajana. Vuosina 1997–2006 Kekäläinen elätti itsensä yrittäjänä.
Sosiaalijohtajana hän on työskennellyt yhden vuoden ajan Korpilahden kunnassa vuonna 1995.

LUE LISÄÄ VIIKON 40 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa p. (014) 881 088