Keskusta ja kokoomus ovat julkaisseet osan syksyn kunnallisvaalien ehdokkaistaan.
Keskustalla on tavoitteena saada kunnallisvaaleihin 27 ehdokasta. Ehdokkuutensa on jo varmistanut 24 ehdokasta ja muutamaa lisäehdokasta vielä haetaan.
Keskustan nykyisistä kunnanvaltuutetuista ovat ehdokkaaksi lähdössä: Kalevi Fredin, Vuokko Heinonen, Pekka Hytönen, Martti Kuitunen, Tauno Kuitunen, Teuvo Kuitunen, Erkki Laitinen, Pekka Lankia, Seija Lavia-Kuitunen, Niilo Peltonen, Marjatta Saarinen, Pentti Sukanen, Liisa Temisevä ja Tapio Vainiomäki.
Lisäksi keskustan ehdokkaiksi ovat lähdössä Liisa Alfthan, Petri Hentinen, Riikka Jokisalo, Sari Järvinen, Eino Kokko, Liisa Lahtinen, Jari Lintunen, Kirsi Mällönen, Päivi Peltonen ja Otto Takala.

Kokoomus tavoittelee syksyn kunnallisvaaleihin 25–30 ehdokkaan listaa. Toistaiseksi ehdokkuutensa ovat nykyisistä valtuutetuista vahvistaneet Pekka Huikko ja Iiris Ilmonen. Lisäksi ehdokkaina ovat kokoomuksen listoilla lähdössä ainakin Erkki Heiska, Minna Hämäläinen, Petteri Ristikangas, Merja Saarela, Niina Saari, Jussi Seppälä, Mikko Tamminen ja Kimmo Virtanen.

LUE LISÄÄ VIIKON 35 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa (014) 881088