Korpilahden liittyessä Jyväskylään Luhanka joutui neuvottelemaan uusiksi kansalaisopiston toiminnan järjestämisen. Luhangan kunnanhallitus päätti äänestysten jälkeen tehdä sopimuksen kansalaisopistosta Jyväskylän kaupungin kanssa. Asiaa mutkistaa se, että Puulan Seutuopisto ei vastannut missään vaiheessa kunnanjohtaja Reijo Urtin sähköpostitse tekemään tarjouspyyntöön.
Urtti lähetti viikko sitten Puulan Seutuopiston rehtorille Veijo Tiihoselle sekä opistosihteeri Pirjo Sipiläiselle sähköpostiviestin, jossa hän tiedusteli kansalaisopistotoiminnan hintaa Puulan Seutuopiston kautta järjestettynä.
Viesteihin ei vastattu, jonka johdosta Urtti esitti maanantaisessa kunnanhallituksessa asiasta tehtävän päätöksen siirtämistä kahdella viikolla, jotta tarjouspyyntöön ehdittäisiin vastata. Tähän hallitus ei suostunut äänin 5-2.

LUE LISÄÄ VIIKON 32 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa p. (014) 881088