Korkein hallinto-oikeus on hylännyt joutsalaisen Erkki Ruuhisen tekemän valituksen Joutsan Oravakiven asemakaavasta.

Ruuhinen valitti aikanaan Joutsan valtuuston kesällä 2006 tekemästä päätöksestä muodostaa alueella asemakaava. Hämeenlinnan hallinto-oikeus hylkäsi valituksen. Tästä päätöksen kestävyyden Ruuhinen katsoi KHO:n kautta.

Valituksensa perusteluina Ruuhisella oli esittää käsitys Terttu Hentisen esteellisyydestä päätöksen valmisteluun. Lisäksi Hämeenlinnan hallinto-oikeus oli valittajan mielestä perehtynyt puutteellisesti asiaan ja tehnyt päätöksensä vain asiakirjojen perusteella.

Keskimaan toimitusjohtaja Kuisma Niemelä kertoo, että juuri tällaista heidän yhtiössään on odotettu. Niemelä viittaa KHO:n päätökseen hylätä Erkki Ruuhisen valitus.

– Tämä oikeudenpäätös tarkoittaa sitä, että nyt hanke pääsee eteenpäin. Meillähän on ollut koko ajan tarkoitus rytmittää Oravakiven ABC-aseman rakentamisaikataulu nelostien remontin kanssa yksiin. Tämän tiedon nojalla voimme syksyllä määritellä projektin aloittamisen täsmällisemmin, kommentoi Niemelä KHO:n ratkaisua.

LUE LISÄÄ VIIKON 29 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: p. (014) 881 088