Tämän vuoden Joutopäivillä järjestävät tahot tekivät monta asiaa rohkeasti uudella tavalla. Uutta oli niin iltatapahtumien siirto liikuntakeskukseen kuin perinteisen Joutopäivä-päällikön korvaaminen laajemmalla toimikunnalla. Järjestelyt näyttivät pelaavan uudella konseptilla yllättävän hyvin.

– Iltatapahtumia lukuun ottamatta osanotto tapahtumiin oli tosi vilkasta. Yleinen ilmapiiri oli myönteinen ja etenkin markkinakentän myyjien suunnalta tuli hyvää palautetta. Siihen nähden, että montaa asiaa tehtiin ensimmäistä kertaa, sujuivat järjestelyt yllättävän hyvin, analysoi Joutopäivätoimikunnan sihteeri Leena Hietala.

Iltatapahtumat jäivät kävijätavoitteistaan sadoilla henkilöillä. Perjantaina yleisötavoitteena oli 1.500, kun paikalla saapui todellisuudessa 900 henkeä. Lauantaina päästiin 800 kävijään, kun tavoitteena oli 1.200 henkeä. Vaikutelmaksi kuitenkin jäi, että sinänsä uusi juhlapaikka liikuntakeskuksessa puolusti mallikkaasti paikkaansa.

Markkinakentän myyjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä tulokseensa. Myyjien lukumäärää kuitenkin karsi tavanomaisesta viime vuoden lukion remontista johtunut markkinakentän paikan vaihto.

Näistä syistä johtuen taloudellisiin tavoitteisiin pääsemisessä on tekemistä. Lopulliset talousluvut selviävät elokuussa.

LUE LISÄÄ VIIKON 29 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: p. (014) 881 088