Jyväskylän käräjäoikeudella on vino pino paikallisia rattijuoppoja käsiteltävänään. Viime viikolla tuomio annettiin kaikkiaan kolmelle täkäläiselle. Kaikissa tapauksissa oli jälleen kyse törkeistä rattijuopumuksista.

Helmikuun lopulla nelostiellä Säkäläntienristeyksessä autonsa kaatanut rutalahtelaismies sai rangaistukseksi kolmen kuukauden linnareissun. 1,96 promillea puhaltanut mies sai lisäksi pitkän ajokiellon.

Teboilin pihassa ja kelkkareitillä ilman kypärää moottorikelkalla kännissä ajanut leivonmäkinen sai teostaan puolestaan ankaran sakkotuomion. 1,22 promillen lukemien myötä rapsahti pätkä ajokieltoa ja peräti 1870 euron sakot.

Vuoden 2007 syksystä asti ajokiellossa ollut pärnämäkeläinen vuonna 1988 mies sai toistamiseen tuomion törkeästä rattijuoppoudesta. 2,86 promillen kännissä Joutsan kirkonkylällä autoilleelle nuorukaiselle tuli 120 tunnin yhdyskuntapalvelu ja pitkä ajokielto.

LUE LISÄÄ VIIKON 27 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: p. (014) 881 088