Tammijärven vesiosuuskunta laajentaa verkostoaan Lempään suunnalla tämän kesän aikana. Osuuskunta alkaa rakentaa heinäkuussa uutta linjaosuutta Levonkankaalta Kesäniemen suuntaan. Uuteen linjaan tulee sekä vesijohto että viemäri.

Osuuskunta kehottaa kaikkia lähialueen asukkaita ja mökinomistajia harkitsemaan vakavasti osuuskuntaan liittymistä. Vesiosuuskunnan arvion mukaan vesi- ja viemäriliittymän hinnaksi tulee noin 10.000-15.000 euroa.

– Jos ei tämän kesän aikana liity, joutuu myöhemmin maksamaan käytännössä noin 5.000 euroa enemmän liittymästään, arvioi vesiosuuskunnan hallituksen jäsen Pentti Kuurne.

Jälkiliittyjien hintaa korottaa muun muassa se, että jälkiliittymiin ei saada valtion tai kunnan avustuksia, kuten nyt rakennettaviin.

LUE LISÄÄ VIIKON 22 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: p. (014) 881 088