Joutsan Joutopäivät tarjoaa tänä vuonna monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille ja moneen makuun. Suurin rakenteellinen muutos ohjelmassa on perjantaipäivän kohdistaminen "festariksi" ja lauantain keskittäminen tuttavien tapaamiseen ja seurusteluun.
Tapahtuman avajaiset ovat kokeneet nuorennusleikkauksen, sillä ne on siirretty lukion sisätiloihin. Perjantaina 11.7. avajaisissa nähdään paikallisten suunnittelijoiden Anu Pylsyn ja Erja Raittisen vaatteilla toteutettu muotishow. Kampauksista vastaa Henna Järvinen CityHiuksesta ja meikeistä Kauneus- ja terveyspiste Satu Simola. Avajaisissa on myös musiikkiesityksiä paikallisilta nuorilta artisteilta sekä yllätysohjelmanumeroita Joutopäiviin vahvasti liittyviltä merkkihenkilöiltä. Joutomieskin saapuu paikalle, mutta tapaa ei tietenkään paljastettu. Avajaiset päättää Golden Velvetin tanssiesitys. Perinteiset katutanssit saavat sijansa avajaisten jälkeen.

LUE LISÄÄ VIIKON 17 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa p. (014) 881 088