Tokmanni aikoo rakentaa uuden myymälänsä nyt Rautia Perälän naapuriin Joutsan Karimäkeen. Tokmannin kaavailuissa on jopa 3.000-3.500 neliömetrin laajuinen liikerakennus.

Myymälälle on tarkoitus lohkaista tontti Perälän tontilta, Jousitien ja Köysitien rajaamasta kulmasta. Tokmanni-konsernin toimitusjohtajan Kyösti Kakkosen mukaan tavoiteaikataulu on, että myymälä valmistuisi jo ensi vuonna.

Avaimet Tokmanni-kuvion ratkaisemiseksi Joutsassa ovat kuitenkin kunnalla, joka on aloittanut asian käsittelyn. Matti Perälä Oy:n ja Tokmanni-konsernin välisen sopimuksen ehtona on, että Joutsan tulee ostaa pois Tokmannin hallussa keskustassa oleva liiketontti. Tontin virallisesti omistava Joensuun Kauppa ja Kone Oy pyytää tontista kunnalta 98.000 euroa.

Lue lisää viikon 12 Joutsan Seudusta
Tilaa: puh. (014) 881 088