Joutsan palopäällikkö Petri Hammar on saanut lopputilin virastaan. Keski-Suomen pelastusjohtaja Markku Mensala erotti Hammarin, koska hän syyllistyi kahteen kertaan törkeään rattijuopumukseen työaikana.

Hammar jäi kiinni ajaessaan päihtyneenä palokunnan autolla syksyllä 2005 sekä syksyllä 2007. Edellisestä rattijuoppoudesta saadun ehdollisen tuomion koeaika ei ollut vielä päättynyt viime syksyn kiinni jäämisen aikoihin.

Hän on ollut virantoimituksesta pidätettynä siitä lähtien. Palopäällikön virkaa on Joutsassa hoitanut Toivakan palopäällikkö Jorma Kautto, joka jatkaa toistaiseksi kahden päällikkyyden pestiään.

Palopäällikön virka laitetaan hakuun lähiaikoina. Tällä hetkellä Joutsan pelastusasema toimii yhden ainoan päällystöön kuuluvan työntekijän voimin.

Lue lisää viikon 11 Joutsan Seudusta
Tilaa: puh. (014) 881 088