Joutsan liikekeskustan kehittäminen pantiin viime perjantaina uuteen vauhtiin Joutsan ja Leivonmäen yrittäjäyhdistysten sekä kunnan järjestämässä keskustelutilaisuudessa. Tilaisuudessa päätettiin perustaa pääosin yrittäjistä koostuva toimikunta valmistelemaan toimenpiteitä.

Entinen kunnaninsinööri, rakennusyrittäjä Mikko Hentinen esitti konkreettisia toimia virastotalon ja torin suhteen. Hentisen mielestä virastotalon edessä olevat maamassat voitaisiin poistaa ja tehdä virastotaloon tyylikäs kaksikerroksinen julkisivu. Ajatus sai keskustelutilaisuudessa kannatusta.

Länsitien osalta on muutoksia luvassa jo lähiaikoina, kun Osuuspankin sisäänkäynti siirtyy remontin yhteydessä talon päätyyn. Samalla Länsitien puolelle tulee lisää tilaa pankin kohdalle.

Vilkkaassa keskustelutilaisuudessa annettiin paljon evästyksiä tulevalle toimikunnalle. Länsitielle kaivataan lisää viihtyisyyttä ja toisaalta nelostien varteen olisi saatava kunnollinen mainostaulu kertomaan keskustan palveluista.

Lue lisää viikon 11 Joutsan Seudusta
Tilaa: puh. (014) 881 088