Joutopäivät on julkistanut uuden pääyhteistyökumppaninsa. Kyseessä on Sysmän Säästöpankki Joutsa, joka palvelupäällikkö Teemu Sarhemaan edustamana allekirjoitti sopimuksen tiistaina Joutsan kunnan kanssa.
Kunnanjohtaja Harri Nissinen on erittäin tyytyväinen solmittuun yhteistyösopimukseen.
– Toivottavasti tästä seuraa monivuotinen kumppanuus. Kyseessä on kohtuullisen mittava sopimus, kertoo Nissinen.
Kumpikaan osapuoli ei halunnut paljastaa sopimuksen rahallista arvoa.
Teemu Sarhemaa, Sysmän Säästöpankin Joutsan konttorin palvelupäällikkö, korostaa yhteistyön paikallista leimaa.
– Paikallisuus on meille tärkeä asia ja pankkina haluamme olla mukana kehittämässä paikallista toimintaa ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Yhteistyön mahdollisuuksia on monia, vaikka usein yhteistyö käsitetään ja mitataan vain rahassa. Säästöpankin ja Joutopäivien yhteistyön tuloksia ei koskaan voida kuitenkaan mitata pelkästään euroissa.
Toinen uutuus oli nyt julkistettu Joutsan Joutopäivien uusi ilme. Lähtökohtana ilme-ehdotuksessa oli luoda Joutopäiville tunnistettava oma visuaalinen tyyli, jota voidaan käyttää myös Joutsan alueen tapahtumien markkinoinnissa laajemminkin.
– Joutsan Joutopäivät on Joutsan ykkösbrändejä ja siinä suhteessa tärkeä työväline kuntamarkkinoinnissa. Ilme haluttiin uudistaa, koska yhtenäinen leima on puuttunut, linjaa Nissinen.
Peruslogo muodostuu Joutsan Joutopäivät -tekstistä sekä tyylitellystä aurinkosymbolista. Tyylissä on haettu aavistuksen verran 60-70 -lukua, mutta nykyhetken lähtökohdista ja nykyaikaisesti koostettuna. Tätä peruslogoa voidaan käyttää tavanomaisissa logonkäyttötilanteissa.
Mukana on myös ”erikoislogo”, jossa nykyaikaistettu kevyt retrotyyli tulee myös esiin. Erikoislogossa on koostettu symboleina erilaisia Joutopäivien puolia, kuten musiikkia, esityksiä, taidetta, urheilua, perinnettä.

LUE LISÄÄ VIIKON 9 JOUTSAN SEUDUSTA
TILAA: p. (014) 881088