Joutsan kirkkovaltuusto teki keskiviikon kokouksessaan merkittäviä päätöksiä. Valtuusto perusti Joutsan seurakuntaan Leivonmäen kappeliseurakunnan. Hyvin valmisteltu asia ei herättänyt kommentin kommenttia paikalla olleissa. Samoin nuijankopautuksella siunauksen sai Leivonmäen kappelineuvoston ohjesääntö.
Leivonmäen kappelin perustamiseen oli sitouduttu seurakuntien yhdistymispäätöksessä. Joutsan ja Leivonmäen seurakuntien yhteisneuvotteluelin kävi läpi Luhangan kappelineuvoston ohjesäännön ja totesi sen hyväksi myös leivonmäkisten kappelineuvostoa varten.
Kirkkovaltuusto teki myös mittavat henkilövalinnat eri luottamustehtäviin. Itse kokouksessa valinnat sujuivat jouhevasti, mutta tätä oli edeltänyt pitkä ennakkovääntö eri ryhmittymien välillä.
Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi vuodelle 2008 valittiin Hanne Laitinen. Kirkkovaltuuston varapuheenjohtajaksi valittiin Pertti Lahtonen.
Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin Simo Avikainen (varalla Vuokko Heinonen). Kirkkoneuvoston jäseniksi valittiin Mira Maunula (varalla Eila Kivinen), Raija Korpela (Nina Siitari), Markku Huuskola (Pirkko Vilkman), Helena Liukkonen (Heta-Maija Lahti), Teuvo Kuitunen (Niilo Nieminen), Markku Malin (Aimo Ruuti), Tuula Kangas (Liisa Temisevä).
Luhangan kappelineuvoston jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet valittiin vuosiksi 2008-2010. He ovat AnnaMarja Vilander (varalla Seija Nieminen), Pirkko Hietanen (Kaija Sipilä), Harri Järvinen (Ensio Varma), Mervi Nicklén (Marjo Koskenniemi), Aimo Ruuti (Heikki Kiviniemi), Pertti Seimola (Rauno Niinimäki).
Leivonmäen kappelineuvoston jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet valittiin niin ikään. He ovat Päivi Peltonen (Emmi Leppänen), Jouko Häkkinen (Matti Kosonen), Vuokko Heinonen (Lyyli Turunen), Pertti Lahtonen (Niilo Kukkanen), Tuula Kangas (Aili Laitinen), Kalevi Puttonen (Hytönen Pekka).

LUE LISÄÄ VIIKON 4 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: p. (014) 881 088