Joutsan seutukunnan yrittäjät ovat antaneet varsin ristiriitaisia vastauksia Keski-Suomen yrittäjien jäsenkyselyssä, jossa kysyttiin muun muassa kokemuksia julkisista yrityspalveluista.
Kysyttäessä yleisesti kokemuksia julkisista yrityspalveluista maakunnan parhaiksi noteerattiin Äänekosken seudun palvelut, joista oli hyviä kokemuksia peräti 76 prosentilla vastanneista yrittäjistä. Vastaavasti huonoja kokemuksia Äänekosken palveluista oli vain kahdeksalla prosentilla. Joutsa oli seutukunnista ainoa, jossa huonojen kokemusten osuus ylitti hyvien kokemusten osuuden. Joutsan seutukunnan vastaajista vain 22 prosentilla oli hyviä kokemuksia yrityspalveluista. Huonoja sen sijaan oli 44 prosentilla.

Sen sijaan kysyttäessä tarkemmin tyytyväisyyttä eri palveluihin sektoreittain Joutsan seutukunnan yrittäjät antoivatkin hyviä arvosanoja.

LUE LISÄÄ VIIKON 2 JOUTSAN SEUDUSTA
Tilaa: p. (014) 881 088