Joutsan kunnan vapaa-aikalautakunta palkitsi liikunta- ja nuorisotoimessa menestyneitä joutsalaisia vuodelta 2007 20.12. ravintola Huttulassa järjestetyssä tilaisuudessa. Ohjelmassa oli palkitsemisien lisäksi kuulumisia ajankohtaisista vapaa-aikatoimen asioista.
Palkitsemistilaisuuteen oli hankittu puhujaksi Joutsan kunnanhallituksen jäsen Niilo Peltonen. Itsekin antaumuksellisena urheilumiehenä tunnettu Peltonen muistutti kunnan suurista satsauksista liikunnan hyväksi.
Joutsan vapaa-aikalautakunnan 20.12. palkitsemat henkilöt:
Pyöräsuunnistus: Ismo Saari, ampumahiihto: Eero Sievänen, autourheilu: Jouni Sievänen, kalastusurheilu: Matti Tonteri, ammunta: Noora Leppäketo, enduro: Jukka Järvinen, hiihto: Veli-Matti Räsänen, judo: Mikko Järvelin, yleisurheilu: Maiju Kauranen, jalkapallo: Ville Saarela, lentopallo: Mika Sirkka, jääkiekko: Aku Niskanen, salibandy: Antti Saari, Vuoden Puulaakiurheilija Jani Heiskanen, Vuoden Ohjaaja: Marika Seppälä, Vuoden Valmentaja: Hannu Kokko, Vuoden Kuntoilija: Marjut Muttilainen, Nuoret Toimijat 2007: Titta Leppänen, Otto Takala.