Puusepänliike Tamminen on valittu vuoden yritykseksi Joutsassa. Valinta julkistettiin yrittäjien syyskokouksessa viime perjantaina.
Tammisen puusepänliikkeen perusti nykyisen toimitusjohtajan Tarmo Tammisen isoisä jo 1930-luvulla. Tarmo Tammisen isä Tauno Tamminen otti liikkeen nimiinsä 1960-luvulla ja laajensi toimintaa. Vuonna 1961 valmistui Tammijärvelle yrityksen teollisuushalli. Yrityksen toimialaan kuuluivat ikkunoiden ovien ja keittiökalusteiden valmistaminen sekä korjausrakentaminen.
Tarmo Tamminen aloitti yrityksen toimitusjohtajana 1980-luvun alussa.
– 1980-luvun puolivälissä alan tuotantotavat muuttuivat. Vakiotuotteiden valmistus siirtyi isoihin tehtaisiin. Meidänkin yrityksemme oli valinnan edessä, oli valittava joko kasvu tai erikoistuminen. Päätimme erikoistua suojeltavien rakennusten ovien ja ikkunoiden tuotantoon. Tuossa vaiheessa syntyi myös Sydänpuu-tuotemerkki ja markkina-alueemme laajeni kattamaan koko Suomen, Tarmo Tamminen kertoo.

LUE LISÄÄ VIIKON 49 JOUTSAN SEUDUSTA