Joutsalaiset eivät tänä vuonna pääse nauttimaan ilotulituksesta joulunavauksessa, mutta uutena vuotena räiskettä on luvassa.
Joutsassa on ilotulitettu perinteisesti joulunavauksessa, mutta tänä vuonna tapahtumaa ei järjestetä. Yrittäjien puheenjohtaja Martti Kuitunen kertoo, että joulunavajaisissa päätettiin pitää välivuosi, koska kunta järjestää näyttävän ilotulituksen kuntaliitoksen merkeissä vuoden vaihtuessa. Kuitunen lupaa, että ensi vuonna joulunavajaisia vietetään jälleen perinteisin menoin.

Kunta juhlistaa Joutsan ja Leivonmäen yhdistymistä uudenvuoden aattona Leivonmäellä ja Joutsassa järjestettävillä yleisötilaisuuksilla. Kuntaliitosjuhla Kurkiauran koululla alkaa kello 18 ilotulituksella sekä glögi- ja joulutorttutarjoilulla. Joutsan lukiolla järjestettävä kansalaisjuhla alkaa aattoiltana kello 22.

LUE LISÄÄ VIIKON 48 JOUTSAN SEUDUSTA.