Joutsan kunnanvaltuusto hyväksyi maanantaina koulukeskuksen peruskorjauksen kakkosvaiheen hankesuunnitelmat. Suunnitelmat toimitetaan edelleen lokakuun aikana lääninhallitukselle, joka päättää niiden perusteella hankkeen valtionosuudesta. Valtuuston demariryhmä oli asiasta eri mieltä ja esitti rakennushankkeen siirtämistä. Hankesuunnitelman hyväksymispäätös syntyikin vasta pitkän keskustelun ja äänestyksen jälkeen. Äänestyksessä suunnitelman hyväksymisen takana oli 24 valtuutettua. 15 äänesti hankkeen siirtämisen puolesta. Demariryhmän ja vasemmistoliiton valtuutettujen lisäksi hankkeen siirtämisen kannalla olivat keskustapuolueen Kalevi Fredin, Teuvo Kuitunen, Seija Lavia-Kuitunen ja Marjatta Saarinen sekä kristillisdemokraattien Arto Hölttä. Veijo Sakomaa (kesk) äänesti tyhjää.

LEU LISÄÄ VIIKON 43 JOUTSAN SEUDUSTA