Joutsan sosiaalilautakunta pyytää kunnanhallitukselta lupaa toisen ryhmäperhepäiväkodin perustamiseen viimeistään 1.11. alkaen. Ryhmäperhepäiväkodin tiloiksi vuokrattaisiin vapaana oleva 78 neliön rivitalohuoneisto läheltä Rölliä. Perhepäiväkotiin pitäisi palkata kaksi perhepäivähoitajaa.
Perhepäivähoidossa on tällä hetkellä vapaana yksi paikka, päiväkodissa ja ryhmäpäiväkodissa kaikki paikat ovat täynnä. Lapsista on ylipaikoilla kolmesta viiteen osan aikaa.
Perhepäivähoidosta vapautuu marraskuussa yksi ja joulukuussa kaksi hoitopaikkaa. Päiväkodista vapautuu marraskuussa myös kaksi hoitopaikkaa. Uusia lapsia on tulossa 13 kappaletta, joista viidellä on vuorohoidon tarvetta. Heidän lisäkseen kaksi uutta lasta on sijoitettu tilapäisesti ryhmikseen, koska muuta vaihtoehtoa ei lain määräämässä ajassa ole voitu osoittaa.

LUE LISÄÄ VIIKON 40 JOUTSAN SEUDUSTA