Joutsan Pommin hiihtotiimi on pienentynyt, mutta taso ei ole laskenut. Tiimissä ovat edelleen mukana ensi kaudellakin ykkösnyrkit Riitta-Liisa Roponen ja Aino-Kaisa Saarinen. Nelihenkistä naisjoukkuetta täydentävät Lotta Puttonen ja Aino-Kaisan sisko Maija Saarinen.
Miesten joukkueessa hiihtävät Matti Heikkinen, Jari Joutsen, Ville Kinnunen ja Tomi Oittinen.
Kansainvälisissä arvokisoissa on tulevalla kaudella välivuosi, joten Roposen ja Aino-Kaisa Saarisen kansainväliset tavoitteet ovat Tour de skissä ja maailmancupissa, joissa hiihtäjättäret pyrkivät mitaleille. Pidemmän aikavälin tähtäin on molemmilla asetettu vuoden 2010 talviolympialaisiin Vancouveriin. Lotta Puttosen ja Maija Saarisen päätavoitteet ovat tulevan talven SM-kisoissa, joissa molemmat pyrkivät 15 parhaan joukkoon henkilökohtaisissa kisoissa.
Vancouverin kisakoneeseen tähtäävät pommilaisista myös Matti Heikkinen ja Jari Joutsen. Kaikkien Pommin mieshiihtäjien, myös Ville Kinnusen ja Tomi Oittisen, tavoitteena on päästä mukaan tulevalle maailmancupin kierrokselle niin moneen kisaan kuin mahdollista.

LUE LISÄÄ VIIKON 36 JOUTSAN SEUDUSTA