Viikonvaihteessa kisattiin poikien ja tyttöjen 14- ja 15-vuotisten yleisurheilun SM-kilpailut Kauhavalla. Joutsan Pommia kisassa edusti Maiju Kauranen hypäten pituutta ja kolmiloikkaa T15-sarjassa.
Lauantaina vuorossa oli pituus, johon kisapaikalle ilmestyi 38 tyttöä. Hyppypaikalla oli melkoinen myötätuuli, joka haittasi askelmerkin osumista kohdalleen päätellen siitä, että yliastuttuja hyppyjä oli varsin runsaasti. Maijunkin hypyistä kolme oli yliastuttua. Ensimmäinen oli yliastuttu ja siinä myötätuulta oli peräti 5,6 m/s. Toinen hyppy kantoi sallituissa olosuhteissa 514 cm, jolla Maiju selvisi kahdeksan parhaan joukkoon. Neljäs ja kuudes olivat jälleen yliastuttuja, joten tulokseksi jäi 514 cm. Sillä tuloksella heltisi kuudes sija, joka on pitkästä aikaa paras pommilaisen saavuttama SM-kisasijoitus yleisurheilussa. Mitaliin oli vielä matkaa 26 cm.
Sunnuntaina vuorossa oli kolmiloikka, johon kisapaikalle tuli kaikkiaan 48 tyttöä. Kova myötätuuli haittasi askelmerkkiä myös sunnuntaina. Jälleen ensimmäinen hyppy meni yliastutuksi ilmeisesti kovan tuulen takia. Toisella hypyllä syntyi tulos 10,54 m, joka jäi Maijun parhaaksi. Sillä tuloksella Maijun sijoitus oli 17.