Ensi vuoden alusta yhteen liittyvien Joutsan ja Leivonmäen yhteinen hallintotaival alkoi maanantaina Joutsenlammella pidetyssä kokouksessa sujuvasti. Kuntien yhteisvaltuusto aloitti työnsä ja valitsi yhdistyneen hallinnon kunnanhallituksen sekä valtuuston puheenjohtajiston.
Käytännössä Joutsan valtuuston aiempaa puheenjohtajistoa ja Joutsan kunnanhallitusta täydennettiin leivonmäkisillä. Valtuuston kolmanneksi varapuheenjohtajaksi valittiin Leivonmäeltä Pekka Hytönen (kesk.). Kunnanhallitukseen valittiin Leivonmäeltä keskustan Vuokko Heinonen (varalla Kalevi Fredin) ja kokoomuksen Sinikka Lahti (Jouko Nieminen, vas.).
Valtuuston puheenjohtajana jatkaa Antti Kotimäki (kesk.), I varapuheenjohtajana Kari Maunula (sd.) ja II varapuheenjohtajana Pekka Huikko (kok.).
Kunnanhallituksen puheenjohtajana jatkaa keskustan Terttu Hentinen ja I varapuheenjohtajana SDP:n Ari Solatie. Leivonmäen kokoomuksen Sinikka Lahti valittiin kunnanhallituksen II varapuheenjohtajaksi.
Joutsan uuden kunnanhallituksen kokoonpano on: Terttu Hentinen (varalla Tauno Kuitunen), Martti Kuitunen (Pirkko Päiviö), Pekka Lankia (Erkki Laitinen), Niilo Peltonen (Seija Lavia-Kuitunen), Marjatta Saarinen (Eino Kokko), Ari Solatie (Eila Kivinen), Jaana Saarela (Eero Peltoniemi), Jari Reponen (Timo Hännikäinen), Salme Ruuth-Perälä (Raija Korpela), Vuokko Heinonen (Kalevi Fredin) ja Sinikka Lahti (Jouko Nieminen).
Joutsan lautakuntia täydennetään leivonmäkisillä elokuussa. Kunnanhallitus kokoontuu seuraavan kerran 13.8. ja valtuusto 27.8.

LUE LISÄÄ VIIKON 27 JOUTSAN SEUDUSTA