Joutsan lukion remontti alkaa likimain aikataulun mukaisesti maaliskuun alkupuolella. Joutsan kunnanhallitus päätti maanantaina äänin 5-4 hyväksyä remontin tarkennetut urakat, joiden loppusumma on noin 2,6 miljoonaa euroa. Kunnanhallituksessa Jari Reponen (kok.) esitti, että kaikki urakkatarjoukset olisi hylättävä, koska niiden kokonaissumma ylittää valtuuston päättämän 2,5 miljoonan euron rajan.
Äänestyksessä Reposen kannalla olivat Salme Ruuth-Perälä (kok.), Ari Solatie (sd.) ja Jaana Saarela (sd.). Urakoiden hyväksymistä kannattivat keskustalaiset Tauno Kuitunen (Terttu Hentisen varamies), Pentti Huuskonen, Pekka Lankia, Niilo Peltonen ja Marjatta Saarinen.
Mikäli kunnanhallituksen päätöksestä ei valiteta, remontti pääsee alkamaan maaliskuun alkupuolella. Teknisenjohtajan Antero Korhosen mukaan tarkoituksena on aloittaa talon tyhjentäminen hiihtoloman aikana.

LUE LISÄÄ VIIKON 6 JOUTSAN SEUDUSTA