Poliisi vahvistaa, että puukottajaksi epäilty joutsalainen vuonna 1950 syntynyt mies ja myöhemmin samana päivänä rekan alle menehtynyt mies ovat yksi ja sama henkilö.
Joutsalaismiehen epäillään puukottaneen perjantaina vaarallisesti avopuolisoaan, joutsalaista vuonna 1960-luvulla syntynyttä naista Teollisuustiellä sijaitsevassa kiinteistössä. Puukotus on ilmeisesti tehty kahdeksan jälkeen aamulla poliisin saadessa siitä tiedon kello 12.30. Alkoholilla epäillään olevan osuutta tapahtumiin.
Nainen sai toistakymmentä puukoniskua ylävartaloonsa. Tiistaina saadun tiedon mukaan hänellä ei enää silloin ollut hengenvaaraa.
Tekoon liitetty mies menehtyi myöhemmin päivällä noin kello 13.20 liikenneonnettomuudessa Joutsan varalaskupaikan eteläpäässä, jossa jalankulkija jäi rekan alle. Onnettomuuspaikka on Jousitien risteyksen kohdalla, jonka vastapäätä nelostien toiselta puolelta mies oli lähtenyt ylittämään ajorataa joutuen pohjoisen suunnasta tulleen rekan eteen.
LUE LISÄÄ VIIKON 4 JOUTSAN SEUDUSTA