Joutsan uusi liikuntahalli valmistuu näillä näkymin viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. Hallin liikuntasali saadaan käyttöön huomattavasti aiemmin. Valoisimpien arvioiden mukaan liikuntahallin sali voitaisiin ottaa käyttöön jo maaliskuun puolivälissä. Tämä tietäisi melkoista helpotusta liikuntajärjestöjä ensi keväänä vaivaavaan tilanpuutteeseen.
Liikuntaryhmät ja vapaa-aikatoimi etsivät parhaillaan vaihtoehtoisia tiloja liikuntaryhmien käyttöön alkukauden ajaksi. Ainakin muutamat liikuntaryhmistä ovat kiinnostuneita kokoontumaan kevään ajan kuntosalin tiloissa. Nuorisoseuran tilat ovat vapaana muutamana iltana viikossa, sen sijaan työväentalon tilat ovat nykyisellään jo melkoisen varattuja. Osa liikuntaryhmistä joutuu todennäköisesti joka tapauksessa etsimään salitiloja kevään ajaksi myös naapurikuntien puolelta.