Joutsan liikuntahallin rakentaminen alkaa näillä näkymin vasta heinäkuun puolivälissä. Aiemmissa arvioissa rakentamisen piti alkaa kesäkuun aikana. Joutsan kunnan teknisen johtajan Antero Korhosen mukaan kunta haluaa odottaa vielä rakentamisurakoista tehtyyn oikaisupyyntöön liittyvän valitusajan loppuun ennen rakentamisen aloittamista.
Kunnanhallitus hylkäsi Insinöörityö Hentisen tekemän rakennusurakoiden oikaisupyynnön ja tämän päätöksen valitusaika loppuu kesäkuun lopussa. Hentinen on tosin ilmoittanut, ettei aio valittaa kyseisestä päätöksestä.
– Valitusoikeus on kuitenkin olemassa, joten haluamme olla varmalla pohjalla ennen rakentamisen aloitusta, kertoi Antero Korhonen.
Korhosen arvion mukaan myöhästyminen ei vaikuta hallin käyttöönottoaikatauluun. Hallin pitäisi valmistua helmikuun loppuun mennessä. Pihatyöt tosin jäävät toukokuulle.