Lukion remontin suunnittelu eteni jälleen viime perjantaina.Lukion juhlasalin suhteen on päädytty yleisilme nykyisen kaltaisena.
Juhlasalista aiotaan poistaa pitkät puupenkkirivit. Niiden tilalle asennetaan yksittäisiä kiinteitä tuoleja noin 120-140 kappaletta. Yliopiston tapaan tuoleihin kuuluu läppä, jonka istuja saa vedettyä itselleen työpöydäksi. Lattian muoto säilyy nykyisellään viistona ennakkotiedoista poiketen. Pintamateriaalina on harkittu kivilaattaa.
Näyttämöä laajennetaan syvyyssuunnassa. Käytännössä yksi tai kaksi nykyistä penkkiriviä poistetaan ja niiltä vapautuva tila käytetään näyttämön hyväksi. Näyttämön etureunan muoto muuttuu nykyisestä suorasta joko kaarevaksi tai kulmikkaaksi.
Lukion liikuntasali säilyy lukion liikuntasalina. Näillä näkymin sinne ei suunnitella mitään erikoisvarustusta kuten katsomoa tai siirrettävää näyttämöä. Liikunnasta vastaavat ovat hahmotelleet ratkaisua, että telinevoimistelu keskitettäisiin lukion liikuntasaliin uuden hallin sijasta.

Auditorio pysyy edelleen haudassaan ainakin lukion osalta. Perjantaina kuultiin myös siivoushenkilöstön ja huoltomiesten näkemykset heille tarpeellisten tilojen sijoittamista. Yläkerran luokkien seiniä ei myöskään olla purkamassa. Luokkakoot säilyvät siis entisellään.
Arkkitehti ja aineopettajaryhmät istuvat helmi-maaliskuussa pyöreän pöydän ääreen neuvottelemaan tarkemmista käytännön järjestelyistä luokkien suhteen.