Joutsan kunta tukee Joutsan Hiihtoja samalla summalla kuin aiempinakin vuosina eli 1.500 eurolla. Kunnanhallitus päätti asiasta maanantaina äänestyksen jälkeen. Avustuksen suuruus ei sinänsä ollut äänestyksen kohteena, vaan kokoomuksen ja SDP:n kunnanhallitusjäsenten mielestä kunnan tulisi selvittää muutkin kunnalle hiihdoista koituvat kustannukset, kuten latukoneen käyttö. Keskustalaiset äänestivät kuitenkin läpi kunnanjohtajan esityksen, jossa ei ole erillistä mainintaa kustannusten selvittämisestä. Kunnanjohtaja Harri Nissisen mukaan kaikki kunnalle koituvat kulut tulevat joka tapauksessa selvitetyiksi.
Joutsan Pommi haki hiihtoihin 2.000 euron avustusta. Järjestyksessään 55. Joutsan Hiihdot järjestetään 4.3. ja ne ovat samalla seuran 90-vuotisjuhlahiihdot. Varsinaiset 90-vuotisjuhlansa seura pitää syksyllä.