Polttoöljyä, dieseliä ja bensiiniä kuljettanut säiliöauto kaatui keskiviikkoiltana Luhangan Judinsalossa Viistintiellä. Auton säiliöistä valui maahan vain muutamia kymmeniä litroja bensiiniä. Palokunta kaivoi saastuneet maat pois ja sai onnettomuuspaikan selväksi puoleen yöhön mennessä. Autonkuljettaja ei loukkaantunut.
Onnettomuus sattui noin kello 17 aikoihin. Polttoöljyä taloon kuljettanut säiliöauto oli lähtenyt ajamaan Viistintiellä jyrkkää mäkeä ylös. Auto oli päässyt lähes ylös asti, kun se olikin alkanut luistaa perä edellä mäkeä alas. Kuljettaja sai auton pysymään tiellä noin mäen puoliväliin asti, mutta nopeuden kasvettua auto suistui tulosuunnassaan vasemmalle puolelle luiskaan.
Säiliöistä valui bensiiniä noin 300–400 litraa, mutta suurin osa siitä saatiin kerättyä talteen tilapäisaltaisiin. Yhteensä autossa oli polttoaineita noin 19.000 litraa.