Alma-rahoitusta ohjailevan Maaseutukehitys ry:n hallitus on puoltanut ohjelmakauden todennäköisesti viimeisiä hankkeita. Angesselän Kyläseuran hieman yli 4.000 euron hankkeella hankitaan tietokone kyläkonttorille ja koottava teltta kylän tapahtumiin. Lisäksi Angeskota sähköistetään, skeittipaikkaa laajennetaan ja kylälle tehdään opastaulut. Koulun kellarista tehdään kyläkellari asukkaiden käyttöön.
Joutsan Nuorisoseura hankkii Nuokun bändikämpälle noin 3.400 eurolla äänentoistolaitteita ja perehdyttää nuoria niiden käyttöön. Lisäksi on tarkoitus toteuttaa nuorten itsensä suunnittelema bändi-ilta.
Joutsan Päiväkeskusyhdistys hankkii noin 1.700 euron hankkeella kannettavan tietokoneen ja säiliöpakastimen.
Hankaan Erämiesten noin 7.240 euron hankkeessa rakennetaan kyläsauna Hankaan Erätalon kellariin.