Joutopäivien taidenäyttelyt kiinnostivat jälleen lukiolla. Taideseuran jäsenten lisäksi tänä vuonna näyttelyihin toi töitään pari ”ulkopuolistakin” taiteen tekijää. Näyttelyihin tutustui lähes 1000 kävijää. Nyt Jarmo Laakso oli rakentanut oman erillisen osastonsa noin 80, digitaalisesta, keinotekoisesti muunnellusta vakokuvasta, ja nämä saivatkin yleisöltä paljon kiittävää huomiota.
Taidenäyttelyiden kävijät saivat taas valita mieleisensä taideteoksen. 215 taidenäyttelyn vierasta kirjasi mielipiteensä, ja mielipiteet jakautuivat jopa 49 työn kesken. Useimpien mielestä (17) Maija Liisa Lehmussaaren maalaus ”Talvilepo” oli mieluisin katseltava. Maija Pienimaan ”Palava taivas” keräsi 12 merkintää ja Sini Railonkosken ”Kesän” merkitsi 11 katsojaa mieluisimmaksi työksi.
LuontoKino -huoneessa vuorotellen esitetyt Heli Kuurneen valokuvasarjat, Heikki Prepulan animaatiot tai Arttu Kotisaran elokuvat näki yhteensä noin 350 katsojaa.