Joutsan lukiossa aloittaa ensi syksynä 35 uutta oppilasta. Lukioon valituista 24 on joutsalaisia, kaksi leivonmäkisiä, kaksi luhankalaisia, kuusi hartolalaisia ja yksi pertunmaalainen.
Joutsan lukioon valitut opiskelijat 2005:
Elfvengren Miikka Matias (Hartola), Gylden Iiro Aleksi (Leivonmäki), Heikkinen Antti Olavi (Joutsa), Heinonen Niko Tuomas (Luhanka), Heiska Kalle Heikki Eemeli (Joutsa), Huuskola Juuso Matias (Luhanka), Inkeroinen Noora Pauliina (Joutsa), Jokinen Jussi Eino Jalmari (Joutsa), Keskinen Henri Kristian (Joutsa), Koskinen Annika Katariina (Hartola), Koskinen Teemu Johannes (Hartola), Kotimäki Hanna-Mari (Joutsa), Kuurne Riku Tuomas Oskari (Joutsa), Lavia Tuuli Terhikki (Joutsa) , Lehtonen Marjut Elisa (Joutsa), Lehtonen Simo Eemeli (Hartola), Leppäketo Noora Elisa (Joutsa), Leppäkorpi Tanja Tellervo (Hartola), Lyytinen Maija Riikka (Joutsa), Miettinen Pauli Olavi (Joutsa), Mäkinen Jukka Markus (Hartola), Onali Jaakko Petteri (Joutsa), Peltonen Iivari Teuvo Juhani (Joutsa), Rantanen Joni Kristian (Joutsa), Riipinen Ari Pekka (Joutsa), Rossi Jenni Marjut (Joutsa), Rämö Juho Aarre Aatami (Joutsa), Saarela Ville Jeremias (Joutsa), Saarinen Outi Kristiina (Joutsa), Salonen Virpi Irmeli (Joutsa), Slant Jonathan Niko Christer (Joutsa), Tommola Sampsa Edvard (Leivonmäki), Tuominen Johannes Jouninpoika (Joutsa), Vesanen Birgitta Eveliina (Joutsa), Viitaniemi Johanna Marjaana (Pertunmaa).