Nelostiellä Rutalahden risteyksessä sattui lauantaina noin kello 17.30 yhden henkilön hengen vaatinut auto-onnettomuus. Hausjärveltä kotoisin oleva perhe ajoi pohjoisen suunnasta, kun edellä kulkenut auto vilkutti kääntyäkseen oikealle. Tällöin kuskina ollut perheen äiti joutui jarruttamaan ja takaa tullut vihtiläisen autoilijan auto törmäsi perheen auton perään. Hausjärveläisten auto ajautui törmäyksen voimasta vastaantulevien kaistalle ja törmäsi etelän suunnasta tulleen jyväskyläläisen auton keulaan.
Kolarin seurauksena hausjärveläisperheen takapenkillä istunut isä menehtyi. Kuskina ollut äiti sekä alle kaksivuotias poika loukkaantuivat lievästi ja perheen 12-vuotias tytär hieman vakavammin. Etelän suunnasta tulleen auton jyväskyläläinen kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat. Hausjärveläisten auton perään ajanut vihtiläinen ei loukkaantunut kolarissa.