Joutsan terveyskuntayhtymän vt. talouspäällikön tehtäviä alkaa hoitaa Hannu Pulkkinen. Joutsan kunnan hallintojohtajana varsinaisesti työskentelevä Pulkkinen tulee olemaan läsnä kuntayhtymän tiloissa kahtena päivänä viikossa. Lisäksi hän hoitaa talouspäällikölle kuuluvia tehtäviä tarvittaessa myös kunnanvirastosta käsin.
Virka jäi avoimeksi nykyisen talouspäällikkö Sami Sipilän virkavapauden johdosta. Sipilä siirtyi taannoin Muuramen terveyskuntayhtymän palvelukseen.
Terveyskuntayhtymän hallitus hyväksyi Joutsan tarjouksen viran hoitamisesta ajalla 1.6.-16.11.2005. Mikäli Sipilä ei palaa pallilleen, Pulkkinen jatkaa vuoden 2006 loppuun talouspäällikkönä. Päätökseen jätti eriävän mielipiteensä Salme Satusaari. Hallitus varasi itselleen mahdollisuuden vielä tarkastella tilannetta erikseen puolen vuoden päästä.