Kymmenen vuotta Keski-Suomen Osuuspankin Joutsan aluejohtajana työskennellyt Jukka Kuhanen jättää tehtävänsä. Kuhanen lopetti työnsä Joutsan konttorissa viime viikon torstaina ja pitää tällä hetkellä rästiin jääneitä vapaapäiviä sekä kesälomaa. Aluejohtajan paikka on pankin sisäisessä haussa ja toistaiseksi Joutsan aluejohtajana toimii Veijo Virtanen.
– Tämä oli henkilökohtainen ratkaisu, johon vaikuttivat uudet haasteet työuralla ja henkilökohtaisessa elämässä. Tässä elämänvaiheessa on mahdollisuus tehdä tällaisia valintoja, toteaa Kuhanen.
Kuhanen korostaa viihtyneensä erinomaisesti Joutsan seudulla.
– Pankin kehitys on ollut myönteistä, asiat työpaikalla ovat hyvässä kunnossa sekä numeroiden että ilmapiirin suhteen. Paikallisten ihmisten ja yritysten kanssa on ollut miellyttävä tehdä yhteistyötä. Uudet tuulet tarjosivat tilaisuuden punnita elämänarvoja ja työuraa uudessa valossa. Nyt siirryn aluksi viettämään pitämättömiä vapaapäiviä sekä kesälomaa, jonka jälkeen siirryn uusiin haasteisiin, kertoo Kuhanen.