Flanels-miehet pelaavat erittäin suurella todennäköisyydellä salibandyn nelosdivarissa ensi kaudella. Alustava tieto on peräisin Salibandyliitosta, joka on perustamassa Keski-Suomeen alueellista nelosdivaria. Neloseen avautuu näin ollen ainakin yksi lisäpaikka, ja ensimmäisenä nousulistalla on karsintaottelun Jyväskylän Tahdolle huhtikuussa hävinnyt Flanels.
Flanelsista kuitenkin korostetaan vielä, virallinen vahvistus nelossarjapaikalle saadaan kesäkuussa, mahdollisesti vasta heinäkuussa. Päättyneen kauden Flanels pelasi vitosdivarissa.
Tähän asti Keski-Suomessa on ollut 2 omaa vitosdivarilohkoa ja periaatteessa myös yksi nelosdivarilohko. Kehnon liikuntasalitilanteen vuoksi nelosdivarilohkoon on kuitenkin lisätty aina Tampereen suunnan joukkueita. Käytännössä tämä on tarkoittanut vain ylipitkiä pelimatkoja keskisuomalaisjoukkueille.
– Jyvässeudun loppumattomat opiskelijamassat ovat muokanneet Keski-Suomen vitosen tasoltaan keskivertoa selvästi kovemmaksi ja niin sanotut heittopussijoukkueet ovat väistyneet. Kova taso on käynyt kiistatta ilmi muun muassa eri alueiden välisten joukkueiden välillä pelatuista harjoitusotteluista, Flanelsin valmennusportaaseen lukeutuva Jukka Huikko sanoo.
– Nyt tasoero on huomattu myös liitossa, joka vihdoinkin ryhtyy sarjajärjestelmän korjaus- ja kehittämistoimiin myös Keski-Suomessa. Seuraava askel on kolmannen vitosdivarilohkon perustaminen, hän jatkaa.