JoSePa nappasi viikonloppuna Mäntän Valosta kaksi voittoa ja varmisti 1-sarjapaikan. Mäntässä pelatussa toisessa ottelussa lukemat olivat 1-3 (22-25, 24-26, 25-22, 28-30).
Läpi ottelun nähtiin paljon tiukkaa taistelua, pientä sähellystä, ja ajoittain komeitakin suorituksia. Ottelun tärkeys painoi sen verran molempien joukkueitten takaraivossa että hirveän korkeatasoiseksi ottelu ei päässyt nousemaan. Runsaslukuinen yleisö (160 maksanutta) mukaan lukien bussillinen äänekkäitä joutsalaisia sai kuitenkin varmasti vastinetta rahoilleen, sillä jännitystä pelissä riitti.

JoSePalla on siis ensi kaudeksi 1-sarjapaikka. Joukkueessa on joka tapauksessa odotettavissa muutoksia, joten nyt on tuumaustauon paikka. Eli mitä sarjaa pelataan ja missä pelataan ja ketkä yleensä pelaavat. Vähän aikaa kuitenkin nautitaan vaan siitä, että ensimmäisen kerran JoSePan historiassa kausi päättyi voittoon pudotuspeleissä.