Luhangassa odotetaan lopullista investointitukipäätöstä ja samalla päätöstä kylätalon kohtalosta TE-keskuksen työvoimaosastolta viimeistään ensi viikolla. Keski-Suomen TE-keskuksen hanketyöryhmä käsitteli kylätalohankkeen tarkennettua rakentamis- ja toimintasuunnitelmaa viime viikolla ja päätyi yhtä eriävää mielipidettä lukuun ottamatta puoltamaan rahoituksen myöntämistä.
Luhangan kunnanhallitus varautui kokouksessaan maanantaina myönteiseen rahoituspäätökseen nimeämällä ohjaustyöryhmän, jossa ovat mukana Matti Pälvimäki, Olli-Pekka Hakkarainen, Reijo Urtti, Kimmo Laine, Marjo Koskenniemi, Rauno Ahola sekä Sarita Leppänen. Ohjaustyöryhmä aloittaa kunnanjohtaja Reijo Urtin mukaan toimintansa heti, kun TE-keskuksen päätös saadaan Luhankaan. Urtin mukaan aiemmin tehtyihin luonnoksiin kylätalosta ei ole tulossa suuria muutoksia, joten rakennustyötkin saataneen käyntiin pikaisesti.