Kunnanvaltuusto valitsi perjantaina pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan myös kunnanhallituksen ja lautakuntien jäsenet.
Kunnanhallituksen puheenjohtajaksi valittiin Aulis Tammisto (kesk.) ja varapuheenjohtajaksi Mirjami Keskinen (kesk.). Kunnanhallitukseen valittiin lisäksi Tapio Rämö (kok.), Hilkka Weijo (kok.), Kimmo Laine (sd.), Jussi Nurminen (kesk.) ja Marjo Koskenniemi (kesk.).
Maaseutulautakunnan puheenjohtajana seuraavan nelivuotiskauden istuu Markku Huuskola ja varapuheenjohtajana Kaija Sipilä. Muita jäseniä ovat Harri Järvinen, Hilkka Virtanen ja Jorma Kivistö.
Rakennuslautakuntaan valittiin puheenjohtajaksi AnnaMarja Vilander ja varapuheenjohtajaksi Jyrki Heinonen. Lautakunnan jäseniä ovat Heikki Vilkman, Hannu Inkeroinen ja Aino Mönkölä.
Sivistystoimen lautakuntaan kunnanvaltuusto valitsi puheenjohtajaksi Pekka Pietilän ja varapuheenjohtajaksi Markku Huuskolan. Lautakuntaan valittiin lisäksi Risto Sarvilinna, Kari Kolari, Tuula Heinonen, Mervi Nicklen ja Kirsi Saikkonen.
Sosiaalilautakunnassa puhetta johtaa Pirkko Sievänen. Varapuheenjohtajaksi valittiin Marja Kuisma. Lautakunnan muut jäsenet ovat Heikki Kiviniemi, Minna Laine, Martti Viinikainen, Aino Mönkölä ja Eino Polvela.
Tarkastuslautakuntaan valittiin puheenjohtajaksi Eino Polvela ja varapuheenjohtajaksi Pirkko Sievänen. Lisäksi lautakuntaan valittiin Seija Nieminen ja Pentti Pirhonen.
Keskusvaalilautakunnan puheenjohtajana toimii Antti Stolt ja varapuheenjohtajana Heikki Vilander. Lautakunnan jäseniä ovat Susanna Ikonen, Eila Virtanen ja Markku Huuskola.
Suhteellisten vaalien vaalilautakuntaan valittiin puheenjohtajaksi Kari Kolari ja varapuheenjohtajaksi Eino Polvela. Lautakuntaan kuuluu lisäksi Harri Järvinen.