Leivonmäen 17 kunnanvaltuutetusta vaihtui vaaleissa lähes puolet. Uusia valtuutettuja on tammikuussa työnsä aloittavassa kokoonpanossa kaikkiaan seitsemän.
Keskusta nosti kannatustaan ja sai valtuustoon kaksi lisäpaikkaa. Kymmenellä valtuustopaikallaan keskusta sai samalla Leivonmäen valtuustossa yksinkertaisen enemmistön. Keskustalaisista valtuutetuista puolet eli viisi on uusia. Keskustan ääniharavaksi nousi Vuokko Heinonen 41 äänellä. Seuraavaksi eniten ääniä keskustan listalla keräsi Kalevi Fredin.
Keskustan lisäpaikat tulivat SDP:ltä, joka ei tuonut vaaleihin tällä kertaa omia ehdokkaita. Viime vaaleissa demarit olivat vaaliliitossa Vasemmistoliiton kanssa. Vasemmistoliitto säilytti nyt käydyissä vaaleissa kaikki kolme paikkaansa. Vasemmistoliiton riveistä löytyy myös vaalien ääniharava Jouko Nieminen, joka sai leivonmäkeläisiltä yhteensä 43 ääntä. Vasemmistoliiton kolmen valtuutetun ryhmästä uutena valittiin Anitta Wainwright.
Myös Kokoomus sai Leivonmäen valtuustoon kolme paikkaa. Eniten kokoomuslaisten ääniä keräsi Iiris Ilmonen. Hän sai yhtensä 31 ääntä. Ilmonen on Kokoomuksen ryhmässä ainoa uusi valtuutettu.
Kristillisdemokraatit jatkavat Leivonmäellä yhden valtuutetun voimin. Matti Kallioinen sai tämän syksyn vaaleissa yhteensä 41 ääntä.
Äänestysprosentti laski Leivonmäellä hieman edellisvaaleista. Uurnilla kävi yhteensä 610 henkilöä eli 62,6 prosenttia äänioikeutetuista. Neljä vuotta sitten äänestysprosentti oli puoli prosenttiyksikköä korkeampi.